Meer dan Muze: Rotterdamse Schouwburg

Vier mensen zijn opgegroeid zonder vader en maken zich los van deze ontbrekende figuur. De strijd die ze met hem nooit hebben kunnen aangaan, vechten ze uit met elkaar. Ze voeren een weg langs obstakels, proberen hun identiteit te benoemen en te vervormen. Niks mag hen in de weg staan in het worden wie ze willen zijn; sterk, slim, succesvol, maar voor wie eigenlijk? Proberen ze nog steeds diegene te behagen die er niet is?

Ze dwingen elkaar een visie te vormen over grote onderwerpen, zoals liefde, geloof, eenzaamheid, onbevangenheid, ambitie en de dood. Hun hart op tafel, hun dromen op de schop, hun angsten zichtbaar, hun verlangens voelbaar; zo krijgt de afwezigheid van de vader steeds meer vorm. Een onderwerp dat niet veel ter sprake komt, omdat het gemis taboe is en voor hen de situatie vanzelfsprekend, maar van grote invloed op wie ze zijn, hoe ze denken, hoe ze bewegen.

Na hun eerste voorstelling DE BACCHANTEN maakt le Mouton Noir in het voorjaar van 2017 ÉCHTE MANNEN als collectief aangesloten bij Productiehuis Rotterdam.

Koop je tickets hier.