Meer dan Muze: Museum Arnhem

Op 8 maart geeft conservator hedendaagse kunst Mirjam Westen speciaal voor Meer dan Muze een rondleiding door de tentoonstelling What’s New.

In What’s New toont Museum Arnhem een selectie nieuwe aanwinsten en schenkingen van hoofdzakelijk vrouwelijke beeldend kunstenaars. De werken sluiten aan bij belangrijke zwaartepunten in het collectiebeleid: engagement, gender, en met aandacht voor kunstenaars met een cultureel diverse achtergrond. Naast aankopen werd de collectie van Museum Arnhem de afgelopen jaren ook uitgebreid via genereuze schenkingen. Reden te meer een selectie van deze aankopen en schenkingen op te nemen in de presentatie What’s New. Met werk van onder anderen Risk Hazekamp, Patricia Kaersenhout, L.A. Raeven en Barbara Visser.

Aanmelden via rsvp@museumarnhem.nl.
Toegang voor het rondleiding is gratis, excl. entreebewijs voor het museum.
Meer info: www.museumarnhem.nl